weer Ridderkerk

De weergegevens van dit weerstation worden iedere 5 minuten doorgegeven aan HetWeerActueel. Het is mogelijk om deze weergegevens ook per SMS te ontvangen. HetWeerActueel biedt deze mogelijkheid aan en levert deze dienst. Weerstation Ridderkerk levert slechts de weergegevens aan.

Het weer van Ridderkerk per SMS
Hieronder staat een overzicht met de diensten die beschikbaar zijn, met de daarbij behorende SMS codes. Deze SMS codes werken alleen in Nederland, en dus niet in het buitenland.

Direct eenmalig het actuele weer per SMS:

Om eenmalig het actuele weer op te vragen per SMS, stuur dan een SMS naar 1008 met de volgende tekst:

GO WEER RIDDERKERK (€ 0,60. Je ontvangt eenmalig 1 bericht)

Direct eenmalige het dagrapport per SMS:

Het dagrapport bevat de maximum temperatuur, minimum temperatuur, maximale windstoot, neerslag en maximale/minimum barometer standen. Om eenmalig het dagrapport op te vragen per SMS, stuur dan een SMS naar 1008 met de volgende tekst:

GO WEER RIDDERKERK DAGRAPPORT (€ 0,60. Je ontvangt eenmalig 1 bericht)

Dagelijks automatisch het dagrapport per SMS:

Het dagrapport kan ook automatisch dagelijks per SMS worden ontvangen. En dit ook nog op een tijdstip dat het jouw het beste uitkomt. Erg handig op vakantie of als je een paar dagen er tussenuit bent. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van het weer thuis. Om een abonnement te nemen op het dagrapport per SMS, stuur dan een SMS naar 1008 met de volgende tekst:

GO WEER RIDDERKERK DAGRAPPORT 20:15 AAN (€ 0,25. Je ontvangt 1 bericht per dag)
Je kunt het tijdstip zelf bepalen door 20:15 te vervangen door het gewenste tijdstip. Om je weer af te melden voor deze dienst, stuur dan een SMS naar 1008 met de volgende tekst:
GO WEER RIDDERKERK DAGRAPPORT UIT